Volontiranje i projekti

VOLONTIRANJE, DRUŽENJE, PROJEKTI

 

Na ovom svetom trojstvu počiva sâm Klub.

 

Volontiranje u Klubu ključni je aspekt funkcioniranja naše male institucije. Zainteresirani članovi svojim dobrovoljnim radom žele podići naš sadržaj i razinu, obogatiti akademski život zajednice ili pak pomoći nekome kome je potrebno. Volontiranje je aktivnost u sve većem porastu u današnjem svijetu, a postaje i sve važnija stavka u životopisu. KSFF vam nudi ispunjenje te mogućnosti, kao i da malim koracima jednog dana poslije fakulteta gradite svoju karijeru. Uz sve to, KSFF će vam, na vaš zahtjev, izdati i potvrde o volontiranju.

 

Druženje i sklapanje prijateljstava samo su jedan od pozitivnih učinaka zajedničkog volontiranja. Kao što smo već rekli, u Klub možeš doći bilo kada tijekom radnog vremena, i ondje upoznati druge studente i stvoriti nova prijateljstva, pritom stvarajući i nove ideje i percepcije kreirane izmjenom različitih stavova i solucija.

 

Projekti označavaju tek tehnički naziv zajednice prva dva elementa. Svaki projekt, bio mali ili veliki, utječe na naše članove i poboljšanje studenata na FFZG-u općenito. KSFF je otvoren za sve vrste ideja naših zainteresiranih članova te je pravo mjesto da ujedno pronađete i volontere (a možda i buduće suradnike!) za realizaciju onoga čega ste zamislili.